Sain ilon ja kunnian pitää ensimmäisen avajaispuheenvuoroni Turun liikuntalautakunnan puheenjohtajana Kalle Mäkisen painikisoissa 26.8.2017 Turussa.

Ohessa puheenvuoroni kokonaisuudessaan.

”Arvoisa juhlayleisö,

Hyvät Kalle Mäkisen painikisoihin osallistuva yleisö ja kilpailijat,

sekä kaikki painiurheilun ystävät,

Kiitos kutsusta tulla avaaman tämä arvokas tilausuus, joissa pääsemme seuraamaan olympiavoittaja Kalle Mäkisen nimeä kantavaa painikisaa.

Painilla on Turussa pitkä historia. On ollut mielenkiintoista perehtyä lajin saloihin ja huomata, että Turussa on jo vuonna 1903 järjestetty painin mestaruuskisoja.

Menestyneitä painijoita on ollut Suomessa paljon ja erityisen ilahduttavaa on huomata, miten juniorimme pärjäävät maailmalla. Tässä kuussa Tampereella järjestetyssä junioreiden mm-kisoissa saimme kolme mitalia. Näistä lämpimät onnitellut kaikille!

Turku on kehittynyt liikunnan ja urheilun kärkikaupungiksi ja pärjää erittäin hyvin pohjoismaisessa vertailussa. Meillä on hyvä ja kattava liikuntapaikkaverkosto mikä osaltaan takaa sen, että jokaisen turkulaisen on mahdollista löytää itselleen mielekästä ja liikunnallista toimintaa.

Turun liikuntapalveluiden tavoitteena on liikuttaa kaikkia ja tarjota ihmisille monipuoliset liikkumisen ja urheilun mahdollisuudet.

Tahdomme tehdä liikkumisesta elämäntavan meille kaikille.

Tätä tavoitetta emme saavuta ilman tiivistä yhteistyötä seurojen kanssa ja tämän vuoksi on ollut ilo huomata miten arvokasta ja menestyksekästä työtä Turun Voimamiehet ry on tehnyt lähemmäs sata vuotisen historiansa aikana. Kiitos tästä!

Minulla on siis ilo tuoda teille tervehdys Turunkaupungin edustajana. Liikuntalautakunnan puheenjohtajana tahdon toivottaa sekä kaupungin että liikuntapalveluiden puolesta hyvää ja menestyksekästä painikilpailua kaikille.

Behalf of the Turku city – I am honored to warmly welcome you all to this wresting competition. Fair game and enjoyable event to you all!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *