Ehdolla kuntavaaleissa 9.4.2017

Turun SDP nimesi kesäkuun 8.6. 2016 edustajiston kokouksessa ensimmäiset kuntavaaliehdokkkaat vuoden 2017 huhtikuun vaaleihin. Sain kunnian olla mukana tässä ensimmäisten nimettyjen listassa. Listalla on monta loistavaa profiilia, mutta miksi itse päätin lähteä uudestaan mukaan vaaleihin?

Vuonna 2010 alkoi itselleni suuren pohtimisen aika, joka johti siihen, että olin ensimmäistä kertaa ehdolla Turun kunnallisvaaleissa 2012. Tässä neljän vuoden aikana on tapahtunut paljon muutakin kuin vaalien nimen vaihtuminen kuntavaaleiksi. Olen aikaisemmin kirjoittanut kauden välitilinpäätöksen, jonka voit lukea täältä.

Olen toiminut tämän kauden aikana niin Turun nuorisolautakunnassa kuin liikuntalautakunnassa. Mutta olen myös päässyt vaikuttamaan siihen, mitä lähipalveluja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri erikoissairaanhoidon palveluissa tarjoaa kuntatasolla.

Tuntuu kuitenkin sille, että työ on vasta alkamassa.

Kuntapolitiikassa on paljon opittavaa ja lautakuntatyöskentely on antanut siihen hyvät mahdollisuudet. Olen myös huomannut, että tällä kentällä päätösten teko kestää ja muutokset eivät tapahtu hetkessä. Tästä on Turussa esimerkkinä nähty erään maanalaisen parkkiluolan tilanne.

Politiikka on kestävyyslaji.

Näin on sanonut moni kokenut konkari.

Toivon voivani vaikuttaa jatkossakin siihen, miten Turkua kehitetään ihmisten ehdoilla ja vankalla osaamisella. Turun pitää olla suunnannäyttäjä ja paikka, jossa on mahdollisuus kehittyä.

Pysy kuulolla ja kerron enemmän tulevissa postauksissa teemoistani ja siitä kuka olen ja mistä olen kiinnostunut.

image

Jätä kommentti

Kategoria(t): SDP, Tasa-arvo, vaalit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s